Nieuwsbericht

Duurzaamheid: Nieuwe cursus! Werken met Dashboard Monitoring Duurzaam GWW

In opdracht van de gehele sector is in 2022 door de samenwerking Duurzaam GWW 2030 (DGWW2030) een dashboard Monitoring opgesteld. Het dashboard bevat 6 KPI’s en is geheel tot stand gekomen dankzij de inbreng en ervaringen van 10 koplopers (3 gemeenten, 3 provincies, 3 waterschappen en RWS). Aangezien alle sectorpartijen financieel hebben bijgedragen aan het Dashboard Monitoring, is het voor elke overheidspartij gratis te gebruiken.

Profielfoto van Peter van de Ven
12 juli 2023 | 1 minuut lezen

Dé gereedschapskist voor het thema duurzaamheid

Om het dashboard optimaal in te zetten binnen organisaties heeft CROW de cursus ‘Werken met Dashboard Monitoring Duurzaam GWW’ ontwikkeld. Deze cursus laat in 1 dag zien hoe de gereedschapskist van het Dashboard Monitoring Duurzaam GWW in elkaar zit en je leert hoe je die kan toepassen in je eigen organisatie. Zo kun je het effect gaan zien van de duurzame beheer-, ontwerp- en realisatiekeuzes die in jouw organisatie gemaakt worden en in hoeverre jouw organisatie op weg is om de doelen te realiseren die voor 2030 en 2050 geformuleerd zijn.

 

Voor wie is deze cursus interessant?

Werk jij als beleidsmedewerker, coördinator duurzaamheid, assetmanager, consultant of als adviseur bij provincies, waterschappen, gemeenten en advies- en ingenieursbureaus? Dan is DGWW2030 een onmisbaar onderdeel in jouw vakgebied.
 

Ook als incompany

Breng je liever jouw hele organisatie op de hoogte van het gebruik en inzicht van DGWW2030? Dan is deze cursus ook te volgen als Incompany.

Meer informatie of inschrijven via deze link.