CROW Essit: Samen (net)werken voor een waardevolle fysieke leefomgeving
CROW Essit is hét netwerk waar decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen), Rijkswaterstaat, uitvoerders en adviesbureaus hun kennis en inzichten met elkaar delen en vertalen naar de dagelijkse praktijk. Juist de laagdrempeligheid en inbreng van eigen ervaringen maakt dit netwerk uniek. De professionals werken samen aan de grote maatschappelijke opgaven voor de openbare ruimte en infrastructuur. Daarbij baseren we ons in het netwerk op het iAMPro model voor assetmanagement.
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de homepage.

Agenda
024 was het warmste jaar wereldwijd ooit gemeten, en in 2019 werd het zelfs boven de 40 graden in Nederland. Warme zomers en hoge temperatuur uitschieters zullen steeds vaker voorkomen als gevolg van klimaatverandering. Hoge temperaturen zorgen...
Schrijf je in Waarom worden nog altijd gazons bladvrij gemaakt met lawaaierige bladblazers? Hoe kun je een compleet verouderd plantvak helemaal vrijhouden van onkruid? Waarom zwaaien opdrachtgevers nog steeds met boetes terwijl ze zeggen...
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil jij maandelijks het laatste nieuws ontvangen? En op de hoogte zijn van alle bijeenkomsten die we organiseren? Schrijf je dan in voor de CROW Essit nieuwsbrief.
De nieuwsbrief verschijnt 11 keer per jaar op de laatste maandag van de maand. Met hierin nieuws, bijeenkomsten, praktijkvoorbeelden, cursussen en meer! Inschrijven doe je door op de onderstaande knop te klikken. Onderaan de pagina vind je vervolgens het inschrijfformulier.
Nieuws

Wil jij helpen om de beeldkwaliteitsystematiek in Nederland verder te helpen?


Een webinar over bewezen aanpakmethoden tegen hittestress.

Onderzoek door studenten Saxion Hogeschool toont aan wat wél werkt en wat niet in circulaire transitie.

Het ministerie van Klimaat en Groene Groei (KGG) en Hynetwork (dochteronderneming Gasunie) bereiden samen de aanleg van een landelijk waterstofnetwerk voor, dat ook door de gemeente Deventer loopt.
Onderwerpen

Betreft: Assets (kapitaalgoederen), Wegbeheer, Beheersystematieken, Assetmanagement

Betreft: Datastandaarden (IMBOR, BORius), Data Gedreven Assetmanagement, etc.

Betreft: Beeldkwaliteit, Beleving, Participatie, Gladheidsbestrijding, Klimaat, etc.

Betreft: Groen, Biodiversiteit, Onkruidbestrijding, etc.
Documenten
Een interview met Sebastian Fischer Baling (Hogeschool Utrecht).

Sinds drie jaar leidt Ruud den Haak de afdeling Stedelijk Beheer bij de gemeente Rotterdam, een organisatie waar ze van aanpakken houden.

