Ambassadeurs

Een ambassadeur is een betrokken professional, die gelooft dat kennisdelen gelijk staat aan samen beter worden en die de ambitie koestert om beheer verder te professionaliseren, samen met anderen die actief met assetmanagement bezig zijn.

De ambassadeurs zetten zich vrijwillig in om het gedachtegoed uit te dragen en mee te werken aan activiteiten die het kennisdelen bevorderen.

Ook interesse om ambassadeur te worden? Mail dan naar peter.vandeven@crow.nl.

 

Ambassadeurs

 Marcel van Zutphen
Adviseur Asset Management Waterschap Vechtstromen.
Ik sta voor samen ontdekken, leren, ontwikkelen en kiezen en dat is wat we landelijk gedaan hebben met het thema Asset Management. Niet het wiel opnieuw uitvinden maar trachten deze geschikt te maken om ook te gaan gebruiken. Elkaars taal willen horen door goed te luisteren en dan elkaar vasthouden op de gemene deler. 
 
   
 Lennert van Dien
Gemeente Utrecht
Ik werk inmiddels 15 jaar aan de openbare ruimte en heb voor CROW o.a. bij mogen dragen aan mooie producten zoals het iAMPro Assetmanagementmodel en de tools  voor Mens & Organisatie. Op dit moment werk ik aan het praktisch toepassen van assetmanagement bij de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Utrecht.
   
 Piet Smid
Gemeente Súdwest Fryslân
Assetmanagement is voor mij waarde creatie. Waarde creatie betekent een optimale balans van vereiste prestaties, acceptabele risico’s en betaalbare kosten.
Assetmanagement helpt ons bij een goede vertaling van beleid naar uitvoering (en weer terug). Mijn motto in assetmanagement is; neem de tijd, stap voor stap, behapbaar en tussentijds successen laten zien en vieren. Het beheer van assets is en blijft mensenwerk!
   
 Frank Maurits
Gemeente Zoetermeer
Ik sta voor samenwerking in de openbare ruimte. Gezamenlijke waarden helpen om kwaliteit, risico’s en kosten op het gewenste niveau te brengen en houden voor een toekomstbestendige openbare ruimte. Met hart voor de stad samen bouwen aan het beheer van vandaag én morgen!
   
 Niels Reyngoud
Provincie Gelderland
Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van projecten voor de implementatie van asset management en BIM. Mijn passie ligt in het combineren van innovatie en nieuwe ideeën met praktische toepasbaarheid die de behoeften van de werkvloer ondersteunen. Ik krijg positieve energie als ik mensen de voordelen van deze nieuwe manieren van werken laat zien en probeer ze altijd te faciliteren om samen te werken om iets moois en nieuws te maken.
   
 Martijn Buitenhuis
Cyber Adviseurs
Hoe we de openbare ruimte beleven en gebruiken is voor iedereen anders. Dat zorgt soms voor spanningen. Hoe zorgen we samen voor een toekomstbestendige leefomgeving? Bij het (opnieuw) bepalen, invullen en behalen van taken en doelen biedt assetmanagement handvatten om op strategisch, tactisch en operationeel niveau de verbinding te maken tussen processen, procedures en producten en mens en organisatie en data en informatie. 
   
 
Marika Kerstens
Waterschap Rijnland
Door (overheids) organisaties te verbinden en samen te werken met de collega’s helpen we elkaar een stap verder. Als assetregisseur watersysteem zorg ik samen met de collega’s ervoor dat we assetmanagement doen en eraan bouwen bij, op dit gebied, het toonaangevende hoogheemraadschap van Rijnland. Door inzichten, kennis en ervaringen te delen in de verschillende netwerken, werken we samen aan verandering en verbetering.