Partners

Wist je dat er meer dan 120 organisaties (overheden en bedrijven) zijn aangesloten bij het kennisnetwerk van CROW Essit? Een groot netwerk dat het toekomstbestendig beheer van de openbare ruimte voorop heeft staan. Als partner van Essit mag je gebruik maken van alle voordelen die het kennisnetwerk te bieden heeft.

Ook partner worden?

Partner worden is eenvoudig. Je kunt een partnerschapsabonnement makkelijk online afsluiten. We bieden 2 varianten aan:

 

Jouw voordelen als partner

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van vakgenoten bij overheden en bedrijven door heel Nederland aan wie je kennisvragen kunt stellen.
 • Kennis en ervaring halen en brengen.
 • Gratis en onbeperkte deelname aan alle (interactieve) themabijeenkomsten (ongeveer 12 per jaar).
 • Mogelijkheid om zelf themabijeenkomsten te initiëren.
 • Toegang tot de website met themadossiers die kennis, praktijkvoorbeelden, onderzoeken en documenten bundelen over diverse thema’s op het gebied van openbare ruimte.
 • Een coördinatieteam van CROW Essit dat je ondersteunt en jouw vragen beantwoordt.
 • Mogelijkheid voor het aanvragen van intervisies
 • Korting op toegangskaarten voor het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte.     
  Vanaf het tweede partnerjaar ontvangen partners die werkzaam zijn bij overheden de eerste twee toegangskaarten gratis. Bedrijven die partner zijn krijgen korting op toegangskaarten.
 • Maandelijkse nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op het gebied van beheer openbare ruimte vanuit CROW Essit en derden
 • (Studenten mogen op vertoon van hun studentenpas gratis naar CROW Essit bijeenkomsten.)

 

Vragen of advies?

Wil je meer weten over het partnerschapsabonnement, de kosten en mogelijkheden? Of heb je andere vragen over CROW Essit?  

 

Aanmelden op de website

Het is ook mogelijk een account voor de website aan te maken (zie deze pagina). Een account voor de website www.essit.nl is niet hetzelfde als een partnerschap zoals hierboven en geeft dus geen recht op gratis toegang tot de bijeenkomsten. Een account op de website van CROW Essit geeft de mogelijkheden om nieuws en bijeenkomsten toe te voegen. Ook kan je via het account een geautomatiseerde nieuwsbrief ontvangen waarmee je op de hoogte blijft van de laatste input van de website. Zonder een CROW Essit website account kan je alsnog gebruik maken van alle kennis zoals aangeboden op de website.

De partners van CROW Essit

Bij CROW Essit zijn meer dan 120 partners aangesloten. Dit zijn zowel gemeenten, waterschappen, provincies als bedrijven. Onze partners delen tijdens, maar ook buiten, de bijeenkomsten kennis en ervaringen met elkaar en met experts. Dit maakt dat jij jouw werk efficiënter en makkelijker kunt doen. Je hoeft, met kennis en ervaringen van anderen, niet steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

 

Regio’s

Partnergemeenten en provincies die ook graag kennis en ervaringen willen uitwisselen in hun eigen regio, bieden we een extra regiolidmaatschap aan. Je kan regionale problematiek bespreken met veelal een vaste samenstelling en gezamenlijk tot nieuwe ideeën of inzichten komen. Het regiolidmaatschap biedt 3 bijeenkomsten per jaar waarbij jij als deelnemer het onderwerp kunt bepalen. CROW Essit, jij leert! Lees meer over onze regios en het regiolidmaatschap

 

Snel informatie over Essit?

Wil je snel en laagdrempelig informatie over CROW Essit en haar activiteiten ontvangen? Abonneer je op de nieuwsbrief en word lid van de Linkedin discussiegroep CROW Essit.

Op de kaart rechts zie je alle aangesloten partners. Bekijk ook de partnerpagina's om te zien of jouw organisatie al partner is.