Nieuwsbericht

CROW Essit blikt terug op vol en leerzaam 2023

De stuurgroep van CROW Essit kijkt terug op een succesvol en leerzaam jaar, vol met boeiende activiteiten. Het eerste jaar onder de nieuwe naam CROW Essit, waarin de netwerken van iAMPro en CROW Levende Stad zijn samengegaan. Het jaaroverzicht in beeld.

Profielfoto van Peter van de Ven
22 december 2023 | 2 minuten lezen

Eerste jaar met gebundelde kracht

Het eerste jaar onder de naam CROW Essit is omgevlogen. De nieuwe naam CROW Essit werd onthuld door Rob Gaveel van CROW Levende Stad en Donald Bezemer van iAMPro tijdens de jubileumeditie van het goedbezochte Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2023 in Den Haag. Door de krachten te bundelen tot één groot netwerk is het vakgebied nog beter voorbereid om integraal samen te werken aan de grote maatschappelijke opgaven van de fysieke leefomgeving.

 

Jaaroverzicht in beeld

En samenwerken hebben we gedaan het afgelopen jaar. We hebben maar liefst 32 bijeenkomsten georganiseerd en kennis gedeeld over bijvoorbeeld assetmanagement, beeldkwaliteit, klimaatadaptatie, Line of Sight en beleving. Die kennis vind je terug in de sprekende praktijkvoorbeelden, nieuwsberichten en andere online kennis op de website van CROW Essit. Wil je weten welke onderwerpen het meest bekeken zijn en welke bijeenkomsten het best bezocht? Dat en nog veel meer vind je terug op het jaaroverzicht.


Bekijk het jaaroverzicht 2023 van CROW Essit.


We gaan door

Het delen van kennis en kennissen in een laagdrempelige omgeving blijven we ook komend jaar doen, fysiek en online. De eerste bijeenkomsten staan al op de kalender, zoals de themabijeenkomst op 23 januari over Groeien in standaardisatie asset data - Praktische handvatten voor op elk niveau en op 5 maart de themabijeenkomst Beheer de toegankelijkheid van de openbare ruimte. Op 29 januari verschijnt de volgende nieuwsbrief CROW Essit. Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het beheer van de openbare ruimte?

Abonneer je gratis op de nieuwsbrief CROW Essit
 

Tot volgend jaar

De stuurgroep, per 1 januari omgedoopt tot Programma Adviesraad, van CROW Essit wenst je fijne feestdagen en een mooi en veilig 2024. 

 

Meer weten?

CROW Essit is hét netwerk waar decentrale overheden, Rijkswaterstaat, uitvoerders en adviesbureaus hun kennis en inzichten met elkaar delen en vertalen naar de dagelijkse praktijk. Juist de laagdrempeligheid en inbreng van eigen ervaringen maakt dit netwerk uniek. De professionals werken samen aan de grote maatschappelijke opgaven voor de openbare ruimte en infrastructuur. Daarbij baseren we ons in het netwerk op het iAMPro model voor assetmanagement. 


Ja, ik wil graag meer weten over CROW Essit

Hoe kan ik partner worden