Nieuwsbericht

Diploma-uitreiking lichting najaar 2021 Post-HBO bachelor Assetmanagement

Een kleine groep deelnemers is in het najaar van 2021 gestart met de Post-HBO bachelor Assetmanagement voor de Openbare Ruimte. Een samenwerking tussen CROW en Avans+. Een jaar lang werden zij ondergedompeld in assetmanagement. kennis opgedaan, onderling ervaringen uitgewisseld en al tijdens de opleiding werd op hoog niveau het assetmanagementsysteem van de eigen organisatie geanalyseerd en werden daarvoor al verbetervoorstellen uitgewerkt. En nu met het postbachelor-diploma op zak aan de slag daarmee. Van harte gefeliciteerd!

Profielfoto van Peter van de Ven
20 april 2023 | 1 minuut lezen

Op de foto o.a. Thom van Aert (gemeente Altena), Diana Kaasenbrood (gemeente Moerdijk), Roberto Mahadewsing (gemeente Den Haag). Ook op de foto docent Arie Oskam, al langer voor CROW actief, die met een persoonlijke noot en pluim deze diploma-uitreiking voor ieder tot een feest maakte.

 

Samenwerking CROW en Avans+

In hun onderlinge samenwerking hebben CROW en Avans+ deze speciale opleidingsvariant opgezet, gericht op publieke organisaties zoals gemeenten. Avans+ is een onderdeel van Avans Hogeschool richt zich met postbachelor- en masteropleidingen op de werkende professional.

 

Interesse in de opleiding?

Lees meer over de opleiding en download gratis de brochure.