Nieuwsbericht

Praktijkmiddag Beeldkwaliteit vol! Aanmelden voor de wachtlijst kan nog wel

De Praktijkmiddag beeldkwaliteit waar de nieuwe Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte 2023 (KOR) wordt gepresenteerd zit vol. Met ruim 100 aanmeldingen zit de plenaire zaal vol.

Profielfoto van Peter van de Ven
28 augustus 2023 | 1 minuut lezen

“Het is veel sneller gegaan dan verwacht”, zegt Evert Jan van der Kamp, een van de projectleiders van de KOR en dagvoorzitter van de Praktijkmiddag.

“Wij zochten een centrale locatie met een mooie buitenruimte. Deze hebben we gevonden in Amersfoort, met capaciteit voor 100 gasten”, aldus Van der Kamp, “we hadden wel verwacht dat er een hoop geïnteresseerden zouden zijn, maar dat het uitverkocht zou zijn nog voor september, dat is wel heel bijzonder.”

De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de nieuwe Kwaliteitscatalogus, waarbij diverse verbeteringen zijn doorgevoerd. Daarnaast zijn er ook stukken toegevoegd over de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, en is het iAMPro-model voor Assetmanagement als kapstok geïntroduceerd.

Hoewel aanmelden voor de bijeenkomst niet meer kan, hanteren we vanuit CROW nog wel een wachtlijst in het geval van afmeldingen. Om je aan te melden voor de wachtlijst, kan je mailen naar congressen@crow.nl.