Nieuwsbericht

Wij hebben jouw hulp nodig voor de Routekaart Datagedreven Assetmanagement

Vanuit het project Datagedreven assetmanagement willen we met de input van iedereen die bezig is met data een routekaart ontwikkelen om (de implementatie van) innovaties in het werkgebied in kaart te brengen. Maar we hebben wel jouw hulp nodig voor de input!

Profielfoto van Peter van de Ven
4 maart 2024 | 1 minuut lezen

De vragenlijst is bedoeld voor medewerkers van organisaties welke assets beheren in de openbare ruimte. Zoals gemeenten, provincies, waterschappen of het rijk. In deze vragenlijst refereren we naar deze organisaties als: assetmanagement organisaties. De enquête gaat over het onderwerp Datagedreven Assetmanagement en de toepassing daarvan. De resultaten worden gebruikt om te bepalen welke manier er invulling zal worden gegeven aan de routekaart Datagedreven assetmanagement die ontwikkeld wordt in samenwerking met CROW.

Let op: in deze enquête hebben we het over data(stromen). Uiteraard haal je data veelal uit je beheersysteem. Echter, de data moet ook ergens vandaan komen om in je beheersysteem te staan. Binnen deze enquête is onze focus op deze primaire (bron)datastroom: denk daarbij aan data uit inspecties, meldingen, sensoren, etc. etc.

Het invullen van de enquête duurt tussen de 5 – 7 minuten, het invullen van de vragenlijst is anoniem.

Vul de enquête in