Nieuwsbericht

Een jaar lang gratis CROW Essit-partnerschap winnen tijdens NCBOR

Het jaarlijkse feestje van de beheerder van de fysieke leefomgeving, dat is het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR), dit jaar op 11 april in Haarlem. Het congres is dé dag in het jaar om contacten met vakgenoten te leggen en kennis en ervaringen te delen, maar hoe doe je dat de rest van het jaar als je weer ondergedompeld bent in je eigen werk?  

Profielfoto van Peter van de Ven
2 april 2024 | 2 minuten lezen

Leuk om kennis met je te maken! 

Als (nieuwe) partner van het kennisnetwerk CROW Essit kan je het héle jaar door vakgenoten ontmoeten, kennis en ervaringen delen bij bijeenkomsten en met professionals uit het hele land samenwerken aan de grote maatschappelijke opgaven voor de openbare ruimte en infrastructuur. Tijdens NCBOR 2024 maken jij en je collega’s kans om een heel jaar lang gratis naar CROW Essit bijeenkomsten te gaan en van de andere voordelen te genieten. Dat wil jij toch ook?

 

Doe mee & win

Hoe doe je mee aan deze actie? Kom op 11 april tijdens NCBOR naar de CROW Essit-stand en laat je gegevens daar achter. Iedereen maakt kans op een leuke prijs:

  • Ben je (nog) geen partner van CROW Essit? Dan maak je kans op een kennismakingspartnerschap voor jouw organisatie ter waarde van 995 euro*. 
  • Ben je al partner van CROW Essit? Ook dan kun je een leuke prijs winnen. Je maakt kans op een grote taart voor jou en je collega’s die op kantoor bezorgd wordt. 

Uit alle inzendingen worden twee winnaars geloot. De trekkingen vinden om 14.30 uur plaats in de CROW Essit-stand tijdens NCBOR op 11 april 2024. Je vindt ons bij de CROW Essit-banner bij de partnertafels.

 

Zorg dat je erbij bent

Redenen genoeg om bij NCBOR aanwezig te willen zijn dit jaar. Voor meer informatie over het programma en inschrijven voor het congres ga je naar onze speciale eventsite. Tot ziens bij NCBOR!

 

* Deze actie is alleen geldig op 11 april 2024 voor organisaties die op die datum niet als CROW Essit partner geregistreerd staan.

 

Ken je CROW Essit al? 

Samen (net)werken aan een toekomstbestendige fysieke leefomgeving. 

CROW Essit is hét netwerk waar decentrale overheden, Rijkswaterstaat, uitvoerders en adviesbureaus hun kennis en inzichten met elkaar delen en vertalen naar de dagelijkse praktijk. Juist de laagdrempeligheid en inbreng van eigen ervaringen maakt dit netwerk van partners uniek. De professionals werken samen aan de grote maatschappelijke opgaven voor de openbare ruimte en infrastructuur. Daarbij baseren we ons in het netwerk op het iAMPro model voor assetmanagement.  

Weten wat CROW Essit vorig jaar gedaan heeft? Bekijk het jaaroverzicht 2023 in beeld

 Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de CROW Essit nieuwsbrief.