Nieuwsbericht

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2024

Op 11 april staat alweer de 11e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte gepland. Deze keer word je welkom geheten door CROW, Gemeente Haarlem én Gemeente Zandvoort in de Koepel in Haarlem.

Profielfoto van Peter van de Ven
28 februari 2024 | 1 minuut lezen

Deze editie van het congres staat in het teken van ‘Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag’. Maatschappelijke opgaven op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, biodiversiteit en circulariteit hebben invloed op het beheer van de openbare ruimte. Een transformatie van de openbare ruimte is nodig. De beheerder ervaart de drukte van de dagelijkse praktijk. Wat kan de beheerder vandaag al doen om de openbare ruimte te transformeren? En wat is er nodig om de toekomst te kunnen beheren?

Wanneer & waar?

  • 11 april 2024 | 9.30 - 17.15 uur
  • De Koepel, Haarlem | Koepelplein 1, 2031 WH Haarlem 

Programma
Rutger Mollee loodst je als dagvooirzitter door het plenaire programma. Hij opent de dag en geeft gastgemeenten Haarlem & Zandvoort het woord voor een warm welkom én een openingswoord. We gaan hiermee direct de diepte in, gevolgd door een netwerkmoment én de lunchpauze. In de middag is het tijd voor de deelsessierondes, waar je de kans hebt dieper in te gaan op inhoud, in gesprek te gaan met je vakgenoten en kennis en ervaringen uit te wisselen. We sluiten af met een plenaire recap en tot slot de liveshow van De Speld, zodat we lachend kunnen aanschuiven bij de NCBORrel. 

Voor wie?
Ben je werkzaam in de fysieke leefomgeving en wissel je graag kennis en ervaring uit met je vakgenoten? Schrijf je dan nu in voor NCBOR 2024 op donderdag 11 april 2024. Dan maken we er samen weer een inspirerende dag van!

Meer informatie & aanmelden
Wil je meer weten over het programma, de kosten of hoe je kunt aanmelden? Kijk dan op NCBOR.nl