Nieuwsbericht

Lunchbijeenkomsten serie over diverse facetten van data bij beheer

Data en Informatie is 1 van de pilaren waar goed assetmanagement op rust. Daarom staat het in het hart van het iAMPro model voor assetmanagement. Het begrip ‘data en informatie’ en zijn rol in assetmanagement valt daarbij weer uiteen in een hoop verschillende facetten. We nemen dit jaar een kijkje in deze wereld en diepen een aantal van de facetten verder uit.

Netwerk CROW Essit (samenvoeging van de kennisnetwerken CROW Levende stad en iAMPro) organiseert dit jaar meerdere gratis online flitsbijeenkomsten van 1 uur, waarin je meegenomen wordt in de verschillende facetten van het middenpilaar van het iAMPro-model voor assetmanagement: Data en Informatie. Leer snel en makkelijk hoe jij assetmanagement kunt toepassen in jouw organisatie!

Profielfoto van Peter van de Ven
8 mei 2023 | 1 minuut lezen

Met ‘Data en informatie’ als containerbegrip kan je veel kanten op. Het gaat om de data die je hebt. Maar ook hoe je deze verzamelt, inzet, structureert, visualiseert en ordent. Bij diverse van deze aspecten nemen we dit jaar een kijkje in de vorm van korte online flitsbijeenkomsten.
 
Voor de zomer kijken we onder andere naar het datagebruik van de toekomst. Manieren om je data op orde te hebben voor alle levensfases van je areaal en de visualisatie van je data in dashboards in het kader van de duurzaamheidsopgave.

De bijeenkomsten zijn gratis en duren precies het lunchuurtje tussen 12.00 en 13.00. Dus schrijf je in en zorg dat je die dag klaar zit met je lunch voor de bijeenkomsten.